uvařil 20. 2. 2011 22:34
máme zabaleno, potřeno a připraveno k vložení do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 2. 2011 22:34
máme zabaleno, potřeno a připraveno k vložení do trouby
uvařil 20. 2. 2011 22:33
na houbovou směs položíme orestovaný špíz
uvařil 20. 2. 2011 22:32
houbová směs
uvařil 20. 2. 2011 22:31
restujeme
uvařil 20. 2. 2011 22:30
postupně napícháváme na jehlu
uvařil 20. 2. 2011 22:30
pikantní špíz
uvařil 20. 2. 2011 22:30
pikantní špíz
Mrkvové minikoláčky s povidly: Sladká mrkev nahradí cukr, jsou báječně šťavnaté a neuvěřitelně vláčné a chutnají božsky
Zpěvák Freddie Mercury miloval indickou kuchyni a nejvíc si oblíbil tento britský slaný koláč s masem
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí