uvařila 16. 12. 2019 02:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 12. 2019 02:04
uvařila 16. 12. 2019 02:04
Nejdříve je nakrájené cibule hodně.
uvařila 16. 12. 2019 02:04
Když se cibule vydusí a částečně zmenší objem, začnu opékat plátky jater.
uvařila 16. 12. 2019 02:04
Když jsou plátky jater opečené, ještě vše společně chvíli podusím, asi 2 - 3 minutky, osolím a dochutím.
uvařila 16. 12. 2019 02:04
Pikantní vepřová játra na cibuli
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy
Šéfkuchař Jan Punčochář je k nepoznání! Nám prozradil, jak zhubnul: Dávám tělu šoky z mnoha stran, svěřil se
Voňavé perníkové delikatesy: Upečte si medovníky nebo staročeskou sakrajdu!