uvařila 6. 9. 2010 12:51
dobrou chuť, je to vynikající..
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 9. 2010 12:51
dobrou chuť, je to vynikající..
uvařila 6. 9. 2010 12:50
asi 1 deci červeného vína
uvařila 6. 9. 2010 12:50
přidáme rajčata, papriku a čili papričky
uvařila 6. 9. 2010 12:49
uvařila 6. 9. 2010 12:49
maso orestujeme
uvařila 6. 9. 2010 12:49
po vyjmutí masa opečeme cibuli s česnekem
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr