uvařil 10. 12. 2012 20:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 12. 2012 20:47
uvařil 10. 12. 2012 20:45
Plná kolečka potřeme marmeládou.
uvařil 10. 12. 2012 20:43
Necháme zaschnout
uvařil 10. 12. 2012 20:40
Kolečka s otvorem namočíme do polevy a posypeme pistáciemi
uvařil 10. 12. 2012 20:37
Pistácie pomeleme
uvařil 10. 12. 2012 20:35
Z bílku, citronové šťávy a moučkového cukru vyšleháme polevu
uvařil 10. 12. 2012 20:32
Z těsta vykrajujeme kolečka - 1/2 plných a 1/2 s otvorem
uvařil 10. 12. 2012 20:29
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima