Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Angel 666 uvařila 12. 7. 2015 16:31 Placičky z pečeného lilku a ořechů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 12. 7. 2015 16:31 Placičky z pečeného lilku a ořechů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 12. 7. 2015 16:31 Placičky z pečeného lilku a ořechů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto První „kuchařka“ pochází ze starověké Mezopotámie. Takhle se vaří ječná kaše s datlemi podle 4 000 let starého receptu