Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
mika59 uvařila 10. 3. 2019 17:14 Placičky z pečeného masa, sýru a žampionů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 24. 1. 2017 13:44 Placičky z pečeného masa, sýru a žampionů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 skvělých vychytávek, jak prakticky nakrájet meloun: Vytvoříte z něj nanuky, ozdoby i korpusy na dort
Jak na sušená rajčata krok za krokem: Tradiční postup je na slunci, nejsnáz to ale jde v sušičce a v troubě to zvládne každý