Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Tanicka uvařila 9. 4. 2015 14:57 Plec plněná vajíčkem, špenátem a estragonem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 9. 4. 2015 14:57 Plec plněná vajíčkem, špenátem a estragonem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 9. 4. 2015 14:57 Plec plněná vajíčkem, špenátem a estragonem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně strouhat sýry? Potřebujeme správné struhadlo a pár osvědčených vychytávek, které strouhání usnadní
V únoru můžete začít s pěstováním: Za okno dejte bazalku, do skleníku rajčata a okurky. Důležitá je ovšem teplota venku i uvnitř