Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
majda 2 uvařil 3. 1. 2012 17:41 Plněná kuřecí prsa s žampiony a taveným sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
majda 2 uvařil 3. 1. 2012 17:41 Plněná kuřecí prsa s žampiony a taveným sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
majda 2 uvařil 3. 1. 2012 17:41 Plněná kuřecí prsa s žampiony a taveným sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat