uvařila 10. 3. 2013 15:11
Dobrou chuť!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 3. 2013 15:11
Dobrou chuť!
uvařila 10. 3. 2013 15:10
usmažíme...
uvařila 10. 3. 2013 15:09
naplněné žampiony...
uvařila 10. 3. 2013 15:08
Plněné a smažené žampiony
uvařila 10. 3. 2013 15:08
promíchaná hmota na plnění...
uvařila 10. 3. 2013 15:08
Plněné a smažené žampiony
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli