uvařila 2. 5. 2018 16:27
Kuřecí řízek taktéž nakrájíme podobně, jako brambory
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 5. 2018 16:27
Kuřecí řízek taktéž nakrájíme podobně, jako brambory
uvařila 2. 5. 2018 16:27
Obalíme v trojobalu a dáváme pozor, aby se mouka, vajíčko i strouhanka dostala do všech zářezů
uvařila 2. 5. 2018 16:27
uvařila 2. 5. 2018 16:27
Syrový brambor nakrájíme, ale dáváme pozor, abychom nedokrojili až dolů
uvařila 2. 5. 2018 16:27
Po upečení zhruba po 50 minutách
uvařila 2. 5. 2018 16:27
Do mezírek nastrkáme paprikáš
uvařila 2. 5. 2018 16:27
Potřeme salsou
uvařila 2. 5. 2018 16:27
postrouháme mozzarellou
uvařila 2. 5. 2018 16:27
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí