Cukrář Josef Maršálek radí, jak zajistit, aby buchty nebyly vysušené. Klíčem k úspěchu je hlavně neuspěchat přípravu
Ostravsky Gastrošef ukázal, jak na retro camping salát: Základ je ve vhodném salámu a druhu cibule, prozradil
Cukrářka Iveta Fabešová otevřela další cukrárnu. Mezi zákusky za necelých 200 Kč najdete i popcorn či kávový kelímek
Daniella O. uvařila 10. 2. 2011 15:32 Plněný platýs krabím masem se sýrovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Daniella O. uvařila 10. 2. 2011 15:32 Plněný platýs krabím masem se sýrovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Daniella O. uvařila 10. 2. 2011 15:32 Plněný platýs krabím masem se sýrovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
15 foto Kvůli StarDance jsem musel jídelníček upravit, jinak sním a uvařím všechno, říká po konci v soutěži Ondřej Ruml