uvařil 10. 9. 2013 16:19
moučník polevou pocákáme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 9. 2013 16:19
moučník polevou pocákáme
uvařil 10. 9. 2013 16:17
z cukru a citronové šťávy si uděláme polevu
uvařil 10. 9. 2013 16:15
posypeme nasekanými ořechy
uvařil 10. 9. 2013 16:12
pudink vylijeme na těsto a poklademe osminkami broskví
uvařil 10. 9. 2013 16:09
pudink smícháme se zakysanou smetanou
uvařil 10. 9. 2013 16:07
pudink pokryjeme folií, aby se neudělal škraloup
uvařil 10. 9. 2013 16:05
Přendáme na plech vyložený pečícím papírem
uvařil 10. 9. 2013 16:03
Těsto vyválíme na velikost plechu (30x40 cm)
uvařil 10. 9. 2013 16:00
Smícháme všechny suroviny na těsto
uvařil 10. 9. 2013 15:58
marcipám nastrouháme na hrubém struhadle
uvařil 10. 9. 2013 15:55
oloupané broskve povaříme s cukrem
uvařil 10. 9. 2013 15:53
Dip muhammara: Kouřovou chuť dodají pečené papriky a pikantní chilli vločky. Báječně ladí s grilovaným masem nebo s pita chlebem
Už jste slyšeli o vařiči vajec? Zvládne připravit ztracená vejce, omeletu i rýži a ještě ohřeje párky
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu