Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Kapří kost i zrnko čočky. Udusit se můžete rychle. První pomoc je přitom snadná, když víte, jak ji provést
Vánoční otevírací doba obchodů: Kde nakoupíte na Štědrý den či svátky a na co si dát pozor na Silvestra a Nový rok
HankaPu uvařila 4. 10. 2016 18:25 Podzimní dýňová bábovka s vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
HankaPu uvařila 4. 10. 2016 18:23 Podzimní dýňová bábovka s vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
HankaPu uvařila 4. 10. 2016 18:22 Podzimní dýňová bábovka s vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
HankaPu uvařila 4. 10. 2016 18:20 Podzimní dýňová bábovka s vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nejlepší způsoby, jak správně nařezat špekáčky: Takhle se dokonale propečou, ale nespadnou a ani se nespálí
5 foto Gólman Petr Čech prozradil, co musejí jíst fotbalisti před zápasem. A přiznal, že od dětství miluje české buchty s tvarohem
Pečeme s Ivou: Jak snadno a efektivně založit domácí žitný kvásek na pečení chleba? Tento návod je praktický a zvládne jej každý