Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Johanka128 uvařila 21. 11. 2015 14:05 Pohanka kroupa zapečená s klasem a kysaným zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 21. 11. 2015 14:05 Pohanka kroupa zapečená s klasem a kysaným zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rumové koule jsou nádherně šťavnaté díky rozinkám. A drobnými úpravami z nich vykouzlíme hned několik druhů cukroví
18 foto Uvařili jsme knedlík podle receptu Martina Peciny, vítěze MasterChef Česko: Díky jedné ingredienci je jídlo úplně geniální