Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Eliza uvařila 29. 4. 2009 19:42 Polentové noky s hermelínem a česnekovo-bylinkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 4. 2009 19:41 Polentové noky s hermelínem a česnekovo-bylinkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 4. 2009 19:38 Polentové noky s hermelínem a česnekovo-bylinkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 nejlepších večeří do 30 minut: Připravte si kuřecí steak, maďarské nudle s tvarohem, slané palačinky nebo bramboráky!