Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Vitko uvařil 12. 5. 2016 08:53 Polentový dort s tvarohem a pomerančovým želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vitko uvařil 12. 5. 2016 08:53 Polentový dort s tvarohem a pomerančovým želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tři druhy cukroví v cukuletu: Tatrankové pracny, hrnečkové kokosky nebo ořechové pusinky zvládne každý
Tajemství dokonalých škvarků: Pomalé škvaření, správná teplota a jeden trik s mlékem, o kterém se moc nemluví
Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve