Buchty po ránu: Kváskové moravské koláče podle Josefa Maršálka jsou nadýchané a vláčné. Je třeba dát kvásku čas, říká cukrář
Valašská kyselica podle Kuby z MasterChefa: Voní uzeným masem, špekem i kmínem. Přípravu zvládne i amatér
Kulajda jako od maminky: K dokonalé chuti nesmí chybět dostatek voňavých hub, hustá smetana a výrazný kopr
poslirecept uvařil 22. 2. 2025 20:14 Polévka z červené čočky a rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 22. 2. 2025 20:14 Polévka z červené čočky a rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 22. 2. 2025 20:14 Polévka z červené čočky a rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 22. 2. 2025 20:13 Polévka z červené čočky a rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vaření v mikrovlnce: Pudink, zapečené brambory i paellu zvládnete s těmito recepty rychleji a ještě si skvěle pochutnáte
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Bezinková marmeláda podle babiččina receptu voní kořením a v zimě vám zlepší náladu. Takhle snadno se dělá