Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
maris uvařila 25. 4. 2016 07:49 Polévka z pečených rajčat s řapíkatým celerem a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 25. 4. 2016 07:49 Polévka z pečených rajčat s řapíkatým celerem a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vláčná a voňavá žemlovka z mazance je hotová raz dva a je plná šťavnatých rozinek i sladkých jablíček
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na to, aby vánočka nepopraskala: Těsto během kynutí nesmí oschnout, říká