Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Marie Svarcova uvařila 20. 3. 2020 08:41 Polévka z pekingského zelí s rajčátky - aneb co dům dal 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 20. 3. 2020 08:41 Polévka z pekingského zelí s rajčátky - aneb co dům dal 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na ořechy plněné karamelovým krémem a polévané čokoládou? Jednoduchý recept funguje už léta