Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
mirca75 uvařila 17. 4. 2009 08:55 Polévka z vařených vajec 0 0 Zobrazit detail Polévka z vařených vajec Okomentovat
mirca75 uvařila 17. 4. 2009 08:53 Polévka z vařených vajec 0 0 Zobrazit detail Polévka s čerstvě upečenými bulkami a rohlíky Okomentovat
Jak na ty nejlepší utopence? Kouzlo spočívá v dokonale ochuceném láku, oloupaných špekáčcích a dostatečně dlouhém odležení