Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
tejaja uvařila 23. 2. 2014 15:07 Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 23. 2. 2014 15:07 Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 23. 2. 2014 15:07 Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky
Kokosová kolečka: Cukroví se rozplývá na jazyku, krásně voní kokosem a pro správný tvar ani nemusíte použít strojek