Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stálé váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Johanka128 uvařila 6. 3. 2016 15:34 Pomazánka z červené čočky s kurkumou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 6. 3. 2016 15:34 Pomazánka z červené čočky s kurkumou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Albert Einstein dokázal najednou spořádat kila jahod a miloval čočkovou polévku s klobásou
Apetit piknik nabídne kuchařskou show, skvělé jídlo i setkání se Zdeňkem Pohlreichem či finalisty MasterChefa