Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
mysulka uvařila 24. 11. 2017 17:48 Pomazánka z mandlí a sušených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 24. 11. 2017 17:48 Pomazánka z mandlí a sušených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Z Receptáře Přemka Podlahy: V 90. letech frčely bramborový šusprejt se škvarky nebo zelná polévka křampes
Květák v bramboráku: Křupavá a voňavá zelenina svou chutí překvapí i masožrouty. Důležité je předem správně uvařit květák