Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Anna Kocikova uvařila 22. 12. 2014 16:50 Pomazánka z vařeného a uzeného kuřecího masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 22. 12. 2014 16:50 Pomazánka z vařeného a uzeného kuřecího masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 22. 12. 2014 16:50 Pomazánka z vařeného a uzeného kuřecího masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Loštický řízek je podobný holandskému, ale dokonalou šťavnatost i lehkou pikantnost mu dává jedna netradiční ingredience
11 foto Ceny potravin v Polsku: Kilo kuřete za 52 Kč, chleba za 34 a máslo za 40 korun dělají z našich severních sousedů nákupní ráj
Čerstvé bylinky na podzim? Vysejte petrželku, kopr či kerblík, nejsou nijak náročné na půdu, ani na péči, a skvěle doplní saláty