Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
bartja uvařila 1. 9. 2012 09:24 Pórková omáčka s hovězím masem a s těstovinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
bartja uvařila 1. 9. 2012 09:24 Pórková omáčka s hovězím masem a s těstovinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
Jak správně skladovat vánoční cukroví: Pusinky patří do krabice, perníčky do plechové dózy a úly do lednice