uvařila 5. 10. 2022 13:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2022 13:53
uvařila 27. 7. 2011 13:55
uvařila 16. 4. 2011 21:22
za 25 minut i s přípravou můžeme podávat:-)
uvařila 16. 4. 2011 21:21
Pórková polévka s vaječnou zásmažkou
uvařila 16. 4. 2011 21:21
část použitých surovin
uvařila 16. 4. 2011 21:21
do rozpáleného tuku přisypeme hl.mouku,opražíme do zlatavé barvy,vyklepneme vejce,promícháme,přilijeme 1l vody a dáme ostatní suroviny
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu