Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
honzam uvařil 16. 5. 2015 10:23 Pórková polévka sváteční se zeleninou a polníčkovým svítkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
honzam uvařil 16. 5. 2015 10:23 Pórková polévka sváteční se zeleninou a polníčkovým svítkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
honzam uvařil 16. 5. 2015 10:23 Pórková polévka sváteční se zeleninou a polníčkovým svítkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Křupavé vánoční oplatky původně chránily domov. Dnes si je můžete upéct podle receptu z roku 1750 a přenést se tak do historie
12 foto Odborník na otužování i hubnutí Libor Mattuš: Ženy po padesátce, pokud chtějí hubnout, se musí vyhnout i cukru v kávě
44 foto Vítěz Peče celá země Vojtěch svůj styl nezmění: Obyčejné buchty ode mě nečekejte, těch je na internetu dost, říká