Buchty po ránu: Vlčnovské vdolečky podle Josefa Maršálka voní rumem a s povidly a tvarohem chutnají božsky
Otestovali jsme jednoduchý domácí trik, jak se zbavit samolepek z nádobí: Obyčejná izolepa dokáže zázraky
Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Veroly uvařila 9. 8. 2010 11:56 Pravý ukrajinský boršč 0 0 Zobrazit detail Pravý z Ukrajiny Okomentovat
Dasenka uvařila 22. 5. 2010 16:41 Pravý ukrajinský boršč 0 0 Zobrazit detail výborný boršč Okomentovat
Největší evropské koblihy jsou ty polské s názvem paczki: Plněné pudinkovým krémem s vaječným likérem nemají chybu
Holka u plotny radí: Jak na šťavnatý cuketový nákyp s těstovinami a květákem? Vláčnost zajistí dostatek sýra i vajec