uvařila 30. 11. 2015 17:27
Na talíři si každý přidá vše podle své chuti
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 11. 2015 17:27
Na talíři si každý přidá vše podle své chuti
uvařila 30. 11. 2015 17:26
Přidáme nakrájenou zabijačkovou polévku,tlačenku a dobromysl a vše orestujeme.zalijeme vodou a vaříme 10minut.Poté přidáme česnek,řeřichu a necháme projít varem
uvařila 30. 11. 2015 17:26
Na oleji do slabého zezlátnutí osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli
uvařila 30. 11. 2015 17:26
Polévku a tlačenku nakrájíme na větší kostky
uvařila 30. 11. 2015 17:23
Část použitých surovin
uvařila 30. 11. 2015 17:23
Prdelačka s řeřichou- zabijačková polévka z polotovaru
uvařila 30. 11. 2015 17:23
Detail
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Proč máme chuť na sladké? Může za to špatný jídelníček, ale i stres a únava
Hostiny na dvoře Přemysla Otakara II. měly nechutné pauzy s husím brkem a o chleba staral chlebarius
Prostřeno vietnamskou notou: Co se bude vařit a co nám prozradila Vietnamka Lien Quan o zásadách stolování?