uvařila 30. 11. 2015 17:27
Na talíři si každý přidá vše podle své chuti
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 11. 2015 17:27
Na talíři si každý přidá vše podle své chuti
uvařila 30. 11. 2015 17:26
Přidáme nakrájenou zabijačkovou polévku,tlačenku a dobromysl a vše orestujeme.zalijeme vodou a vaříme 10minut.Poté přidáme česnek,řeřichu a necháme projít varem
uvařila 30. 11. 2015 17:26
Na oleji do slabého zezlátnutí osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli
uvařila 30. 11. 2015 17:26
Polévku a tlačenku nakrájíme na větší kostky
uvařila 30. 11. 2015 17:23
Část použitých surovin
uvařila 30. 11. 2015 17:23
Prdelačka s řeřichou- zabijačková polévka z polotovaru
uvařila 30. 11. 2015 17:23
Detail
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni