uvařila 2. 11. 2013 20:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 11. 2013 20:16
uvařil 22. 1. 2012 12:27
uvařil 22. 1. 2012 12:26
uvařila 20. 1. 2012 19:20
pro barvu pokrmu můžeme ještě přizdobit nakrájeným pórkem a můžeme podávat
uvařila 20. 1. 2012 19:19
z uvařených brambor slijeme vodu,přidáme máslo a rozšťoucháme.Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a tou brambory na talíři ozdobíme
uvařila 20. 1. 2012 19:17
po 30minutách víko odstraníme a na slabý výkon dopečeme ještě 20minut
uvařila 20. 1. 2012 19:16
přidáme okořeněné maso,trošku ho do směsi vtiskneme,nepodléváme,přiklopíme víkem a v troubě pečeme 30minut
uvařila 20. 1. 2012 19:14
osolíme kávovou lžičkou soli,mírně opepříme a vše důkladně promícháme
uvařila 20. 1. 2012 19:13
orestovanou slaninovou směs přidáme do mísy k cibuli
uvařila 20. 1. 2012 19:12
slaninu 4minutky osmažíme,přidáme nakrájený česnek a ještě 2minuty orestujeme
uvařila 20. 1. 2012 19:10
ze slaniny odkrojíme kůži a slaninu nakrájíme na širší plátky
uvařila 20. 1. 2012 19:09
cibuli nakrájíme na široká půlkolečka a dáme do zapékací mísy
uvařila 20. 1. 2012 19:07
Přírodní drůbeží na cibuli a slanině
uvařila 20. 1. 2012 19:07
část použitých surovin
uvařila 20. 1. 2012 19:07
Přírodní drůbeží na cibuli a slanině
Dny chleba se po dvou letech vracejí do Pardubic. Odborníci vyberou nejlepší chléb z 80 soutěžních vzorků
Segedínský guláš podle maďarského originálu voní paprikou a nejlepší je s kopečkem kysané smetany
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky