Velikonoce u babičky: Tradiční špenát voní česnekem i špekem, jeho příprava je navíc velmi snadná a zvládne ji i začátečník
recepty73 uvařil 2. 1. 2019 17:32 Přírodní plátek s přelivem, nejen z fenyklu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 2. 1. 2019 17:32 Přírodní plátek s přelivem, nejen z fenyklu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 2. 1. 2019 17:32 Přírodní plátek s přelivem, nejen z fenyklu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 2. 1. 2019 17:32 Přírodní plátek s přelivem, nejen z fenyklu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hitem internetu jsou tyhle jablečné bochánky podle zkušené pekařky Míši. Voní skořicovým cukrem a jsou krásně nadýchané