uvařila 25. 6. 2011 15:18
podáváme s těstovinama
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 6. 2011 15:18
podáváme s těstovinama
uvařila 25. 6. 2011 15:18
uvařila 25. 6. 2011 15:17
všechno promícháme,přidáme bujon,libeček,3dl vody,uzavřeme a 20 minut vaříme
uvařila 25. 6. 2011 15:16
přidáme nakrájené maso,hříbky,zarestujeme do šeda,rozdrobíme bujon,podlijeme 3dl hor.vody a vaříme pod tlakem 30minut
uvařila 25. 6. 2011 15:15
cibulku a slaninu 3 minutky orestujeme
uvařila 25. 6. 2011 15:15
s hráškem
uvařila 25. 6. 2011 15:14
část použitých surovin
uvařila 25. 6. 2011 15:14
Přírodní srdíčko z papiňáku bez hrášku
uvařila 25. 6. 2011 15:14
bez hrášku
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy
Šéfkuchař Jan Punčochář je k nepoznání! Nám prozradil, jak zhubnul: Dávám tělu šoky z mnoha stran, svěřil se
Voňavé perníkové delikatesy: Upečte si medovníky nebo staročeskou sakrajdu!