Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
honzam uvařil 16. 5. 2015 10:34 Přízdoba ke smaženému Hermelínu a vařeným bramborám 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
honzam uvařil 16. 5. 2015 10:34 Přízdoba ke smaženému Hermelínu a vařeným bramborám 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
honzam uvařil 16. 5. 2015 10:34 Přízdoba ke smaženému Hermelínu a vařeným bramborám 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chleba ve vajíčku podle Viktorie z MasterChefa: Přidejte strouhaný sýr a šetřete s olejem, výsledek vás ohromí