Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
isindy uvařila 2. 5. 2011 19:09 Provensálská krkovice s cuketou a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 2. 5. 2011 19:08 Provensálská krkovice s cuketou a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 2. 5. 2011 19:07 Provensálská krkovice s cuketou a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jana, Klára a Petra: Jak vaří tři samoživitelky za málo peněz? Dá se vyjít i s 1400 korunami na osobu za měsíc