Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Kaczik uvařila 3. 2. 2014 17:02 Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 3. 2. 2014 17:02 Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 3. 2. 2014 17:01 Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat