Otestovali jsme jednoduchý domácí trik, jak se zbavit samolepek z nádobí: Obyčejná izolepa dokáže zázraky
Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Jak se starat o angrešt na jaře? Kromě správného prořezání potřebuje i dobré přihnojování, třeba výluhem z kopřiv
mika59 uvařila 13. 8. 2016 17:26 Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 8. 2016 17:23 Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak chutná panela: Sladidlo z cukrové třtiny voní po karamelu a skvěle vylepší džemy i drobenku na koláč