uvařila 17. 7. 2011 15:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 7. 2011 15:36
uvařila 17. 7. 2011 15:28
uvařila 17. 7. 2011 15:27
uvařila 17. 7. 2011 15:23
uvařila 17. 7. 2011 15:22
uvařila 17. 7. 2011 15:17
uvařila 17. 7. 2011 15:17
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes