Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
evosheek uvařil 20. 10. 2012 11:10 Pytt i panna (Maličkost v pekáčku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evosheek uvařil 20. 10. 2012 11:09 Pytt i panna (Maličkost v pekáčku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evosheek uvařil 20. 10. 2012 11:04 Pytt i panna (Maličkost v pekáčku) 0 0 Zobrazit detail Brambory z pekáčku rychle ubývaly Okomentovat
Letní slunovrat a jídelníček: Raci musí mít ořechový dortík a Lvi zase vyšvihnou šťavnatou krůtí roládku
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?