Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Jak na skvělé linecké cukroví: Čím je naplnit a na kterou stranu mazat marmeládu, aby byl výsledek dokonalý
ssimusshka uvařila 11. 11. 2009 15:38 Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ssimusshka uvařila 11. 11. 2009 15:35 Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ssimusshka uvařila 11. 11. 2009 15:35 Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ssimusshka uvařila 11. 11. 2009 15:35 Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat