uvařila 13. 12. 2009 23:35
detail
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 12. 2009 23:35
detail
uvařila 13. 12. 2009 23:34
upečeno
uvařila 13. 12. 2009 23:32
připraveno do trouby
uvařila 13. 12. 2009 23:31
suroviny
uvařila 12. 12. 2009 15:08
uvařila 12. 12. 2009 15:07
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Rakouský trhanec: Lahodný nepořádek na talíři miloval i císař Franz Josef I.
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky