uvařila 11. 8. 2011 10:49
doplněno plátkem z krůtího prsa osmahnutého na pánvičce po 4minutách z každé strany
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 8. 2011 10:49
doplněno plátkem z krůtího prsa osmahnutého na pánvičce po 4minutách z každé strany
uvařila 10. 8. 2011 19:01
podávala jsem se šťouchaným bramborem,posypané pažitkou
uvařila 10. 8. 2011 19:00
3minuty vlníme na plný výkon a další 2minuty necháme dojít
uvařila 10. 8. 2011 18:59
na směsku položíme naplněná rajčátka
uvařila 10. 8. 2011 18:58
vydlabanou dužinu,drobně pokrájené vršky rajčátek,půlměsíčky jemně nakrájené cibule promícháme s bazalkou a sojovou omáčkou
uvařila 10. 8. 2011 18:58
část použitých surovin
uvařila 10. 8. 2011 18:58
Rajčátková"pětiminutovka"z MT
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Hospodská gulášová polévka: Mleté hovězí dodá skvělou chuť, paprika zase barvu, důležitý fígl je ve správném osmažení cibule
Dlabeme zdravě s Mishkou: Droždí, prdopeče - čím nahradit?
Božena Němcová neuměla moc vařit, pravidelně dostávala jídlo od přátel, bez piva se neobešla a měla ráda i rum