Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
aadulka uvařila 2. 4. 2013 18:29 Rajčatové bílé fazole s parmazánovou polentou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aadulka uvařila 2. 4. 2013 18:29 Rajčatové bílé fazole s parmazánovou polentou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
16 foto Je fajn dát surovinám u nás na Moravě i druhou šanci, říká výrobce slaninády, česnekových štanglí, nebo čatní ze zelených mandlí