Jak udělat dokonalé špekáčky na ohni? Důležité je vybrat kvalitní uzeninu, dobře ji naříznout a nedávat přímo do plamenů
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Lenka Škulinová uvařila 16. 10. 2017 11:47 Rajčatový salát se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 16. 10. 2017 11:47 Rajčatový salát se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Česká baristka Kamila Chobotová míří na mistrovství světa v přípravě kávy. Vyzkoušejte její recept, jak si doma uvařit parádní nápoj
Jak rychle odstranit námrazu z lednice a proč i milimetry ledu škodí: Tyhle rady vám ušetří značné peníze