uvařila 2. 9. 2011 18:52
hodí se k plněným paprikám,masovým kuličkám,sekané atd
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2011 18:52
hodí se k plněným paprikám,masovým kuličkám,sekané atd
uvařila 2. 9. 2011 18:51
přes jemné sítko propasírujeme,uděláme jíšku a propasírovanou zeleninu do ní opatrně vlijeme,provaříme 10minut,dochutíme a můžeme podávat
uvařila 2. 9. 2011 18:49
z hrnce odstraníme hřebíčky a skořici a vše ponorným mixérem rozmixujeme
uvařila 2. 9. 2011 18:45
Rajská omáčka"zeleninová"
uvařila 2. 9. 2011 18:45
uvařila 2. 9. 2011 18:45
pokrájenou zeleninu dáme do hrnce,zalijeme šťávou,vodou,přidáme bujon,koření a vaříme 25minut(v papiňáku 10minut)
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku
Jídelní rozmary slavných: Hrdina Pobřežní hlídky David Hasselhoff vypije denně pět litrů vody a nejraději má grilované kuřecí maso
Vyzkoušeli jsme mechový dort jako z MasterChefa. S krémem z mascarpone a malinami chutná fantasticky