Opilý Izidor poslouží i jako skvělé vánoční cukroví: Vláčné řezy plné čokolády a rumu luxusně vypadají a božsky chutnají
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Josef vede rodinou firmu, která i v Praze prodává hotovky od 45 korun: Jsme tu pro ty, kteří na tom nejsou finančně dobře, říká
JanaDorazinova uvařila 28. 6. 2010 19:42 Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 28. 6. 2010 19:42 Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 28. 6. 2010 19:42 Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 28. 6. 2010 19:42 Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Richard I. Lví srdce: Anglický král si pochutnával na plněných křepelkách a osobního kuchaře povýšil na rytíře