Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
cathleen uvařila 5. 11. 2011 14:33 "Recyklované" dalamánky ze starého chleba 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 5. 11. 2011 14:32 "Recyklované" dalamánky ze starého chleba 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 5. 11. 2011 14:32 "Recyklované" dalamánky ze starého chleba 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 5. 11. 2011 14:31 "Recyklované" dalamánky ze starého chleba 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 5. 11. 2011 14:31 "Recyklované" dalamánky ze starého chleba 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
44 foto Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou: Obměna známé klasiky má lehce pikantní chuť a úžasně voní houbami