Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
houba uvařila 19. 3. 2024 11:28 Restované žampiony s paprikami a rajčátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 17. 1. 2024 09:01 Restované žampiony s paprikami a rajčátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 17. 1. 2024 09:01 Restované žampiony s paprikami a rajčátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Starý valašský recept: Pohanka s brynzou a škraky je skromné jídlo plné vitaminů a bílkovin. Příprava je snadná
Dokonalé mandlové košíčky podle receptu Ivety Fabešové: S jemným vanilkovým krémem zachutnají každému