Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky
Jak na krém do cukroví, který déle vydrží? Sázkou na jistotu je máslový základ, alkohol navíc a dostatek cukru
Marie Svarcova uvařila 7. 12. 2024 09:29 Restovaný fenykl se žampiony a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 7. 12. 2024 09:29 Restovaný fenykl se žampiony a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jan Punčochář poradil, jak připravit dokonalý smažák: Sýr musí být tučný a olej dobře rozpálený, říká šéfkuchař
Jednoduchá zmrzlina ze sáčku chutná i pobaví: Stačí na ni jen pár ingrediencí a hotová je díky malému kouzlu za chviličku