Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Jak se starat o angrešt na jaře? Kromě správného prořezání potřebuje i dobré přihnojování, třeba výluhem z kopřiv
Kopřivový sirup zastudena: Jarní vzpruha je nabitá vitaminy a minerály, kopřivy den louhujeme a další příprava už je snadná
Pajaja uvařila 31. 8. 2010 13:05 Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pajaja uvařila 31. 8. 2010 13:02 Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Amatérská kuchařka Milada z Ostravy navařila, popsala a nafotila už neskutečných 2336 receptů a hodlá pokořit jeden milník