uvařila 18. 1. 2013 20:16
vykostěný plát,lehce naklepaný přes potravinářskou folii
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 1. 2013 20:16
vykostěný plát,lehce naklepaný přes potravinářskou folii
uvařila 18. 1. 2013 20:16
u části obratlů je vrstva masa velice tenká,tam musíme zvláště opatrně nařezávat
uvařila 18. 1. 2013 20:15
poté otočíme žebry dospod a opět opatrně,abychom tenkou masitou část neprořízli,oddělujeme maso od kosti
uvařila 18. 1. 2013 20:14
špičkou nože projíždíme kolem obratlů
uvařila 18. 1. 2013 20:14
velice ostrým nožem opatrně oddělujeme maso od žeber
uvařila 14. 1. 2013 12:54
uvařila 14. 1. 2013 12:54
uvařila 14. 1. 2013 12:54
uvařila 14. 1. 2013 12:53
uvařila 14. 1. 2013 12:53
uvařila 14. 1. 2013 12:53
uvařila 14. 1. 2013 12:53
uvařila 14. 1. 2013 12:52
uvařila 14. 1. 2013 12:52