uvařila 18. 1. 2013 21:16
vykostěný plát,lehce naklepaný přes potravinářskou folii
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 1. 2013 21:16
vykostěný plát,lehce naklepaný přes potravinářskou folii
uvařila 18. 1. 2013 21:16
u části obratlů je vrstva masa velice tenká,tam musíme zvláště opatrně nařezávat
uvařila 18. 1. 2013 21:15
poté otočíme žebry dospod a opět opatrně,abychom tenkou masitou část neprořízli,oddělujeme maso od kosti
uvařila 18. 1. 2013 21:14
špičkou nože projíždíme kolem obratlů
uvařila 18. 1. 2013 21:14
velice ostrým nožem opatrně oddělujeme maso od žeber
uvařila 14. 1. 2013 13:54
uvařila 14. 1. 2013 13:54
uvařila 14. 1. 2013 13:54
uvařila 14. 1. 2013 13:53
uvařila 14. 1. 2013 13:53
uvařila 14. 1. 2013 13:53
uvařila 14. 1. 2013 13:53
uvařila 14. 1. 2013 13:52
uvařila 14. 1. 2013 13:52
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit